EEN NIEUW STUKJE NEDERLAND.

We rijden vanaf uw opstapplaats rechtstreeks naar ons koffieadres voor een kopje koffie met een lekker stukje gebak. Na deze stop gaan we via een mooie landschappelijke route naar ons lunchadres. Hier wordt u uitgenodigd voor een goed verzorgde koffietafel.

2019 tweede maasvlakteVervolgens rijden we naar Futureland om in te schepen voor een interessante boottocht. De ‘live’ gids aan boord weet u alles te vertellen over de tweede Maasvlakte. Hij is zeer deskundig en zal veel van u vragen weten te beantwoorden.

Na afloop van deze indrukwekkende boottocht heeft u nog even de tijd om de benen te strekken en rond te kijken bij Futureland, waar u op een interactieve manier ziet hoe de Maasvlakte is ontstaan. Nadat u alle weetjes en feitjes hierover te weten bent gekomen wordt het tijd om onze reis te vervolgen.

Onderweg naar huis bieden we u in restaurant Onder de Pannen een heerlijk drie gangen diner aan. Daarna volgt de thuisreis naar uw opstapadres.

Aanmelden vóór 11 juni 2019:
Gerda Preusting, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 06 5384 7430
Toon Strik, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 06 5350 4305