Waar: Gemeenschapshuis 't Trefpunt, Belgiëplein 20, Eindhoven.

Inloop vanaf 10.30 uur

We beginnen om 11.00 uur. Na de eerste ronde onderbreken we de bingo voor het verorberen van een overheerlijk gratis lunchbuffet, verzorgd door ’t Trefpunt. Als de lunch genuttigd is en de tafels zijn afgeruimd, vervolgen wij de bingo. Wij verwachten rond 16.00 uur de middag af te sluiten.

Zoals u van ons bent gewend, is de koffie en de thee voor rekening van ExCops. Frisdranken, bier en andere consumpties zijn voor eigen rekening. Omdat niet alles gratis kan zijn, vragen wij voor een bingokaart het luttele bedrag van € 2,50 p.p. 

In verband met de aankoop van de prijzen en de inkoop van de lunchbenodigdheden door ‘t Trefpunt, verzoeken wij u vriendelijk om de aanmelding zo snel mogelijk te doen.

In ieder geval vóór 9 januari 2020 bij:

Cees v.d. Heuvel   06-51306972   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   of

Jan Boersma          040-2525319   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het bedrag van € 2,50 pp. ook graag vóór 9 januari overmaken aan penningmeester Jan Boersma. Het bankadres leest u in de colofon, bovenaan deze Nieuwsbrief.