We rijden rechtstreeks naar de Veluwe voor koffie met een appeldriehoek. Daarna gaan we verder via Apeldoorn naar de Noordoostpolder. Hier krijgt u een voortreffelijke koffietafel aangeboden en aansluitend volgt de rit naar de Orchideeënkwekerij. In de kassen van de kwekerij kunt u in volle pracht honderdduizenden orchideeën zien in meer dan honderd verschillende soorten. Deze bloemen zijn qua vorm, kleur en grootte de meest gevarieerde soort ter wereld.

Laat u betoveren door duizenden vlinders in de grootste vlindertuin van Europa, voer zelf de clowneske papegaaitjes in de Lorituin en zie in de kwekerij hoe orchideeën gekweekt worden. In de gloednieuwe ‘zwevende’ bloementuin wordt u meegezogen in een sprookjesachtige bloemenwereld waar meer dan 2000 kleurrijke bloeiers een oneindige wolk vormen boven uw hoofd. Als souvenir krijgt u een echte orchideeënbloem mee naar huis. 

Na ons bezoek aan de Orchideeënhoeve rijden we via de Veluwe naar het dineradres. Hier krijgt u een heerlijk drie gangen diner aangeboden. 

Opstapplaatsen:

09:30 uur: Eindhoven, Tongelreep

10:15 uur: Den Bosch, Beverspijken

Deelnamekosten:

€ 54,00 per persoon

Bij de reissom zijn inbegrepen:

1. vervoer per luxe touringcar

2. 1x koffie met gebak

3. lunch

4. bezoek Orchideeënhoeve

5. drie gangen diner

Aanmelden vóór 19 november:

Toon Strik,           Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.                 06-53504305

Gerda Preusting, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.     06-53847430