RONDJE ROTTERDAM MET DE SNERTTRAM

Nadat we zijn opgehaald van de opstapplaats rijden we naar ons koffieadres voor een kop koffie of thee met gebak. Hierna vervolgen we onze weg naar Rotterdam om aan boord te gaan van de ‘snert-tram’.  De tram ziet eruit alsof ze dwars door een pan erwtensoep is gereden. Het interieur is gezellig aangekleed met lichtjes, planten en gordijntjes. We genieten van een rondrit door Rotterdam in deze antieke museumtram uit 1964.

Tijdens de rit krijgen we een heerlijke kop erwtensoep met een broodje Zeeuws spek aangeboden. Ondertussen vertelt een deskundige gids amusante weetjes, waarvan zelfs de meest doorgewinterde Rotterdammer nog nooit over heeft gehoord.

De anderhalf uur durende rondrit brengt ons langs historische en moderne bezienswaardigheden in en rond het centrum van Rotterdam, het Feyenoord stadion, het historische Delfshaven en het chique Kralingen.De rit is verrassend en afwisselend.

Na afloop is er nog even tijd om vrij in het centrum van de stad rond te kijken, waarna we weer richting het Brabantse land rijden. Onderweg stoppen we voor een goed verzorgd stamppottenbuffet en we sluiten af met een lekker toetje.

Opstapplaatsen: 9.00 uur Eindhoven, 9.45 uur ‘s-Hertogenbosch.

Deelnamekosten: € 56,25 per persoon, introducé € 71,25

Bij de reissom is inbegrepen:

1. vervoer per luxe touringcar

2. 2x kopje koffie met appelgebak

3. rondrit met de snerttram inclusief kop snert, broodje Zeeuws spek en een consumptie naar keuze

4. stamppottenbuffet met toetje

Aanmelden voór 19 februari 2020:

Gerda Preusting, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , 06 5384 7430

Toon Strik            Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.               06 5350 4305