Bestuur ExCops

ONS BESTUUR (Zittend vlnr.: Cees van den Heuvel, Carel van Beurden Staand vlnr: Jaap Heerschop, Gerda Preusting, Jan Boersma en Toon Strik

ADRESSENLIJST

We hebben van de Eenheid Oost-Brabant een aantal adressen ontvangen van oud-collega’s die onlangs het korps hebben verlaten, maar (nog) geen lid zijn van ExCops. Wij hebben deze adressen toegevoegd aan de ledenlijst, maar:

FACEBOOK

De web-master heeft een besloten groep voor ExCops-leden ingesteld, waar u ook met elkaar kunt communiceren. Mocht u dat nog niet gedaan hebben, dan kunt u zich daar ook bij aanmelden. Anderen kunnen die berichten niet zien.

LIEF & LEED

Soms wordt de vermelding van het overlijden van een oud-collega gemist in de berichtgeving. De redactie ontvangt af en toe de vraag waarom dat zo is. Ons antwoord is eenvoudig: omdat ook wij niet meer actief deelnemen aan het arbeidsproces binnen de Nationale Politie, zijn we voor berichtgeving afhankelijk van familieleden, van advertenties in de dagbladen of alerte leden van ExCops die ons informeren. Indien u derhalve hoort of leest over het overlijden van een oud-collega, dan horen we dat graag om zodoende alle leden te kunnen informeren. Een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoontje (06 – 5384 7430) aan de redactie is voldoende.