Beste oud-medewerker politiemeldkamer. Dit bericht is voor:
- alle oud politiemeldkamermedewerkers die GMS/GIS goed kennen
- die na 1950 geboren zijn
- en graag nog wat willen bijdragen en bijverdienen om de nieuwe medewerkers van de meldkamers in Nederland op te leiden om hun taak
naar behoren te kunnen verrichten.
De Operationele Centra (OC’s) van Nederland hebben de keus gemaakt om burgers op te leiden tot Centralist en mogelijk daarna tot Generalist. IPOL heeft hier ex-meldkamermedewerkers voor nodig die wij didactisch kunnen scholen en kunnen updaten op meldkamergebied om voor de aankomend OC-medewerkers opleidingen te verzorgen.
Hiervoor heeft IPOL BV (Instituut Politieonderwijs en Trainingen) samen met de OC’s in Nederland een opleidingsprogramma samengesteld dat er als volgt uitziet:
Module Systeemkennis: GIS en GMS systeem en gekoppelde systemen aanleren.
Aanvullend worden de nieuwe medewerkers nog drie maanden op de OC’s begeleid om volwaardig Centralist/Generalist te worden. Hiernaast zoeken we medewerkers die parttime gedetacheerd kunnen worden als Centralist/Generalist op diverse meldkamers in Nederland.
Indien u interesse heeft, nodigen we u graag uit om contact op te nemen met IPOL BV telefoonnummer 010-2999426 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.