Featured

HET HUIDIGE BESTUUR:

voorzitter
Peer van Leest
 
 
peerevanleestvoorwebsite 
secretaris/  2e voorzitter
Josje Konings-Hemmen Josje Konings
penningmeester
 
Jan Boersma

jan boersmakleinvoorwebsite  
Lid
 
Jaap Heerschop

Jaapheerschopvoorwebsite
Ledenadministratie
2e penningmester
Kees Hoeks   
 keeshoeksvoorsitebestuur
 
Lid/Communicatie  Peer van Lieshout
 
peervan lieshout voorsitebestuur

Lid/Contactpers.WEP Pieter van Bokhovenhans van bokhoven 

Webmanager 2e secretaris
Dirk van Vooren
 
Dirkvoorsitebestuur

Lid

Charles Immens

charles immens 

     

 

ADRESSENLIJST

We hebben bij de start van de Eenheid Oost-Brabant een aantal adressen ontvangen van oud-collega’s die onlangs het korps hebben verlaten, maar (nog) geen lid zijn van ExCops. Wij hebben deze adressen toegevoegd aan de ledenlijst, maar:

  • Ontvangt u deze Nieuwsbrief per post en heeft u ook een e-mailadres? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Digitale verzending bespaart zowel kosten als tijd.
  • Wilt u liever geen informatie ontvangen van en over ExCops? Ook dan graag Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. aan ons adres. Wij zorgen ervoor dat u geen post meer ontvangt.
  • Ontvangt u geen post van ons, dan staat u niet (goed) op de ledenlijst. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

LIEF & LEED

Soms wordt de vermelding van het overlijden van een oud-collega gemist in de berichtgeving. De redactie ontvangt af en toe de vraag waarom dat zo is. Ons antwoord is eenvoudig: omdat ook wij niet meer actief deelnemen aan het arbeidsproces binnen de Nationale Politie, zijn we voor berichtgeving afhankelijk van familieleden, van advertenties in de dagbladen of alerte leden van ExCops die ons informeren. Indien u derhalve hoort of leest over het overlijden van een oud-collega, dan horen we dat graag om zodoende alle leden te kunnen informeren. Een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. aan de redactie is voldoende. Vanwege de herkenbaarheid ontvangen we graag een foto van de overledene.