CONTACT-PERSOON

Zoals eerder aangegeven stelt onze nieuwe contact-functionaris zich voor:

"Jos van Riet (57) en inmiddels 37 dienstjaren actief bij de politie. Aanvankelijk gewerkt bij de gemeentepolitie Eindhoven en daarna voor de politieregio Brabant Zuid-Oost. Op dit moment ben ik teamchef van het basisteam de Kempen (de gemeenten Bergeijk, Best, Bladel, Eersel, Oirschot, Reusel-De Mierden, Veldhoven en Waalre).

Ik ben getrouwd, heb twee kinderen en woon samen met mijn vrouw Thea in Eindhoven. Als hobby ben ik actief in de zwemsport (als official) en ben ik amateurfotograaf. Op mijn leeftijd is de status 'post-actief' nog niet aan de orde, maar ik hecht er waarde aan om de gepensioneerden een band te kunnen laten houden met de politieorganisatie en met elkaar. In het verleden heb ik een bescheiden bijdrage geleverd aan het samengaan van twee (politie) gepensioneerdenverenigingen in Brabant Zuid-Oost.

Op de vraag van de Eenheidsleiding of ik de rol van Pieter van Bokhoven wilde overnemen heb ik volmondig ja gezegd. Op de eerste plaats is het mijn taak de contactdagen te (laten) organiseren. Daarnaast wil ik het bestuur vanuit de Eenheid Oost Brabant informeren, faciliteren en waar nodig deuren openen of verbinding maken. En dat allemaal voor de grootste personeelsvereniging die we hebben: ExCops."