HENRI SPAAN

De afscheidsdienst van Henri zal zijn op woensdag 23 september om 11:00 uur. Dit zal op verzoek van de familie in zeer beperkte kring zijn; slechts een aantal collega’s worden hiervoor persoonlijk uitgenodigd. Op diezelfde tijd wordt op het bureau van basisteam Eindhoven-Noord aan de Dr.Cuijperslaan (terrein van het Catharinaziekenhuis) daarom voor de overige collega's die hem wat beter kennen ook een herdenkingsbijeenkomst gehouden. Daarbij zijn ook zijn oud-collega's van harte uitgenodigd.

Om overige (oud)collega’s en netwerkpartners ook gelegenheid te geven om afscheid te nemen van Henri, vindt er dinsdagavond 22 september tussen 19:00-20:00 uur een avondwake plaats met gesloten kist bij het uitvaartcentrum Acheron aan de 1e Lieven de Keylaan 88 te Eindhoven (in Henri zijn wijk).

Om wijkbewoners en wijkbekenden van Henri de gelegenheid te geven om afscheid van hem te nemen, vindt er op zondagmiddag tussen 14:00-15:00 uur een wake plaats met gesloten kist. Wijkbewoners en wijkbekenden zijn vrij om in dit uur binnen te lopen bij het uitvaartcentrum Acheron aan de 1e Lieven de Keylaan 88 te Eindhoven. Dit wordt zowel op de gemeentesite als de wijksite vermeld.