ANNA LIEBREGTS

Anna had kanker en wist dat ze niet meer zo lang te leven had. Zij is slechts 52 jaar oud geworden.

Anna was informatie-coördinator in Basisteam De Kempen en voornamelijk werkzaam op de locatie in Best. Zij begon haar carrière bij de politie op 1 maart 2001 in de toenmalige afdeling Woensel-Zuid (Eindhoven). In haar vak was Anna kundig en nauwgezet, altijd op een rustige en ondersteunende wijze inhoud gevend aan haar werk. 

Bourgondische inslag

Anna was een levenslustige en vrolijke vrouw. De door haar zelf gekozen foto is typerend voor haar. Een Bourgondische inslag, een warme belangstelling voor de mensen om haar heen, en tot het laatste moment een nimmer aflatend optimisme. Ondanks haar ziekte was ze vooral bezorgd om de dierbaren die ze moet achterlaten: haar partner Jack, haar moeder, haar familie en haar kat Alexander. Wij zullen haar missen!

Anna Liebregts 2

Afscheidsceremonie
De afscheidsceremonie van Anna Liebregts vindt plaats op donderdagmiddag 17 december. Het afscheid van Anna heeft een informeel karakter. Anna wilde geen bloemen. Er zal gevraagd worden om een gift voor een goed doel. Meer informatie volgt zodra we hierover nader bericht ontvangen.