RIANNE DE WERDT

Rianne had zich eerder deze week met griepklachten ziekgemeld. Kort voor het weekend werd tevergeefs geprobeerd om contact met haar te krijgen. Daarop brachten zaterdag collega’s een bezoek aan haar woning. Rianne bleek te zijn overleden. Zij is waarschijnlijk overleden aan de gevolgen van griep en hartfalen.

Zeer gewaardeerd

Rianne was alleenwonend en is een zus van collega Ton de Werdt. Ze was al vele jaren werkzaam als assistent Intake & Service binnen de districtsrecherche ’s-Hertogenbosch. Voor veel collega’s – ook buiten de DR – was Rianne een aanspreekpunt, bijvoorbeeld op het gebied van facilitaire ondersteuning. Rianne was een zeer gewaardeerde collega en voor velen het interne gezicht van de districtsrecherche in ’s-Hertogenbosch. Haar directe collega’s zijn zaterdag op de hoogte gebracht van het overlijden van Rianne.

Later deze week volgt hier meer informatie over de uitvaart van Rianne. In het bureau aan de Vogelstraat in ’s-Hertogenbosch is een gedenkplek ingericht in kamer 3.16. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met teamchef Gerard van de Ven. Hij is bereikbaar op 06-29007457.