RAY HEESSELS

De uitvaart is op zaterdag 6 juli in de Lux-zaal van het Dela-crematorium Rijtackers, aan de Anthony Fokkerweg 150 te Eindhoven.

De crematiedienst start om 11.15 uur. De familie nodigt hierbij alle collega’s uit om de uitvaart van Ray bij te wonen.

Organisatie

Om een goede indruk te krijgen van het aantal aanwezigen vragen we alle collega’s, die de uitvaart willen bijwonen een mail te sturen.  Vanwege de beperkte parkeerruimte vragen we om zoveel mogelijk samen te rijden.

De organisatie en coördinatie van de uitvaart is in handen van Alana Kanters Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Strijd tegen kanker.

Ray kreeg in februari 2018 de diagnose kanker. Deze vorm van kanker is zeer zeldzaam en agressief en zat al op diverse plekken in zijn lichaam. De artsen vertelden Ray dat hij van deze kanker niet zou genezen en dat de levensverwachting maximaal twee jaar was. Toch was Ray vastbesloten dat hij zich niet zo maar gewonnen zou geven. Hij voelde zich op dat moment niet erg ziek en was strijdlustig tegen de kanker.

In het ziekenhuis kreeg Ray diverse behandelingen en voor de zomer van 2018 kreeg hij de mededeling dat de uitzaaiingen en tumoren verdwenen waren. Chemokuren moesten ervoor zorgen dat de kanker wegbleef en Ray kon weer voorzichtig naar de toekomst kijken. Groot was dan ook weer de klap toen hij in december 2018 te horen kreeg dat er nieuwe uitzaaiingen en tumoren waren gevonden in zijn lichaam.

Ray begon aan nieuwe behandelingen maar na enkele maanden begon de kanker te winnen en kreeg hij veel pijnlijke lichamelijke klachten. Twee weken geleden kreeg Ray een stoma en was het de bedoeling dat hij binnen enkele dagen naar huis zou mogen. Helaas ging het toen hard achteruit met de gezondheid van Ray. Vanaf afgelopen zaterdag was Ray het grootste gedeelte van de dag niet meer bij kennis en verslechterde zijn toestand met het uur.