Wil was afgelopen week met een hersenvliesontsteking opgenomen in het ziekenhuis. Het leek goed te gaan, maar in de nacht van zaterdag op zondag kreeg hij een hersenbloeding en dat werd hem fataal.

Wil had bij ons een vrijwillige loopbaan van maar liefst 35 jaar. In maart was hij aangenomen als Assistent Intake en Service op het RSC in Veldhoven. Na zijn beëdiging is hij daar begin juni begonnen maar helaas heeft dit slechts een week mogen duren.

Als vrijwilliger was Wil geplaatst in de Kempen, waar hij een behoorlijke staat van dienst opgebouwd heeft. Of het nou een verkeerscontrole was, een evenement of een GPZ dienst, hij werkte altijd gedreven en met veel plezier. Hij was een fijne collega om mee samen te werken.

Voor een grapje was Wil ook altijd wel in. Toen hij ontdekte dat hij alle rangonderscheidingen kon bestellen, had hij het liefst die van de korpschef besteld, om daar vol trots mee rond te lopen. Dat deed hij natuurlijk niet, want daarvoor was hij te integer.

Sprekend voor Wil was zijn zongebruinde teint en opgewektheid. We noemden hem ook wel de zonnestraal. Hij hield van hardlopen en was daardoor ook altijd fit en energiek. Dat maakte dat hij ook bij de IBT lessen voluit meedeed, wat wel eens een blessure heeft opgeleverd. Wil was een collega met wie iedereen graag samenwerkte. Er werd hard gewerkt en het was altijd gezellig met hem.

Rouwkaart Wil Meulenbroeks 1

Rouwkaart Wil Meulenbroeks 2