Henk nam zes jaar geleden afscheid van de Eenheid na een lange carrière binnen de politie, onder andere Politiechef van Eindhoven (Strijp) en diverse leidinggevende functies binnen de opsporing, waar zijn hart nog altijd lag.

De uitvaart van Henk Tromp vindt plaats op vrijdag 22 januari 2021 om 11.15 uur in het creatorium van de Dela aan de Somerenseweg 120 in Heeze.
In verband met de landelijke (politie) coronaregels kan de afscheidsdienst maar bijgewoond worden door tachtig genodigden.
Hierbij zal een kleine politiedelegatie op persoonlijke uitnodiging aanwezig zijn.
Op verzoek van de familie kan, binnen de voorschriften, vooraf een burger-erehaag van (oud) collega’s met dertig personen geformeerd worden.
De dienst zelf kan via een livestream worden gevolgd, die helaas geen onbeperkt bereik heeft, maar die op ons verzoek desgewenst zal worden opgehoogd.
Daarom vragen we aan (oud) collega’s ons te mailen:
- of u eventueel bereid bent deel te nemen aan de erehaag in burger
- en/of u een persoonlijke link wilt ontvangen voor een livestream van de dienst, die u dan vanwege de regelgeving individueel kunt bekijken.
Er komen geen teambijeenkomsten om gezamenlijk te kijken.

U kunt mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Uw condoleances kunt u sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Rouwkaart Henk Tromp 1

Rouwkaart Henk Tromp 2