Mari Heesakkers is, na een ziekbed van enkele maanden op 62-jarige leeftijd overleden. Mari maakte als senior GGP deel uit van het COP in het basisteam Peelland.

Loopbaan:
Mari kreeg enkele maanden geleden te horen dat hij ernstig ziek was. Onderzoek wees al snel uit dat hij niet meer zou genezen. Mari heeft zich daar snel bij neergelegd, zoals hij zei: “ik leef na een eerdere ernstige ziekte al 40 jaar in reservetijd, dus het is mooi geweest”.
Mari was een “no nonsens” collega die al enkele jaren werkzaam was bij het COP van het team Peelland. Daarvoor was hij wijkagent in DAS. Een gedreven, enthousiaste maar ook nuchtere politieman én een graag geziene collega die trots was op het politievak. Na bijna 45 dienstjaren overwoog hij om richting zijn pensioen te gaan werken. Het heeft niet zo mogen zijn.
Zijn grootste hobby was het zijn van molenaar in “zijn molen” Den Evert in Someren waarvan hij ook het molenmuseum beheerde.

Mari had een relatie met Jolanda en uit zijn eerdere huwelijk 2 dochters. We wensen hen veel sterkte met dit verlies.

Het afscheid van Mari vindt in kleine kring plaats op vrijdag 14 mei met een beperkte erehaag, die bestaat uit collega's van het team Peelland.

Op het politiebureau aan de Kasteel Traverse in Helmond is een stiltekamer ingericht. Hier kunt u stilstaan bij het verlies van Mari en het condoleanceregister tekenen.
Er is geen mogelijkheid om de bijeenkomst via een livestream te volgen.