40 jaar bij de Eindhovense politie
Huub Raeven was ook de laatste korpschef van de Gemeentepolitie Eindhoven. Hij startte in 1967 er als inspecteur en is lange tijd als recherche-chef werkzaam geweest in Eindhoven. In 1989 werd hij daar korpschef en in 1995 formeel regiochef voor Zuid-Oost Brabant. Hij ging in 2002 met welverdiend pensioen. Huub heeft 40 jaar bij de politie in deze regio gewerkt en stond bekend als een markante politieman, die iedereen kende en veel contact had met de werkvloer. Een echte speurneus was het, met zijn pijp toen als trouwe metgezel. Ook Wilbert Paulissen, destijds één van zijn pupillen, heeft warme herinneringen aan zijn leermeester, die in het verleden nog met zijn vader heeft gewerkt.

Wij wensen de nabestaanden alle sterkte toe in de komende, moeilijke periode. Het nieuws van zijn overlijden heeft grote impact gemaakt binnen de regionale Eenheid en de senioren van ExCops, waar hij altijd een trouwe bezoeker was van elke Kerstbijeenkomst. We zullen hem daar (dit jaar) missen en vanzelfsprekend herdenken.

Uitvaart
De uitvaart van Huub Raeven vindt plaats op vrijdag 23 december om 13.00 uur, in de Lux-zaal van het Dela-crematorium Rijtackers aan de Anthony Fokkerweg 150 in Eindhoven.
Als u de dienst (en condoleance) wilt bijwonen en in de erehaag wilt plaatsnemen, verzoeken we u zich aan te melden bij ondergetekende (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) vóór woensdagavond.
Er komt een link beschikbaar om de dienst ook via livestream op afstand te volgen. De link(code) kunt u aanvragen bij ondergetekende, die u daarna persoonlijk per mail krijgt toegezonden.