BOWLINGMIDDAG

MET INTERNATIONAAL KARAKTER…

Tekst: Jan Boersma
Foto’s: Lambert Lagarde

Nadat de bowlingschoenen waren gestrikt en de baanindeling bekend was gemaakt, begonnen de 42 bowlers met de opwarmronde. (Een van de deelnemers dacht dat hij zijn schoeisel had gewisseld tegen bowlingschoenen, maar op de baan bleek dat hij de (sport)schoenen van een andere speler had aangedaan…)

Klokslag 14.00 uur begon de echte wedstrijd, aangemoedigd door zeven supporters. Er werd behoorlijk fanatiek gegooid en regelmatig belandden er ballen in de goot. Tijdens het bowlen werd er nog enkele malen getrakteerd op krachtvoer in de vorm van snacks. Om 16.00 uur had iedereen twee games gespeeld en werd de uitslag bekend gemaakt.

Omdat niemand zich opgaf om een verslagje te schrijven, heeft ‘de slager ditmaal zijn eigen vlees maar gekeurd’. Verder heeft niemand aangegeven om niet gefotografeerd te worden.

2019 winares

Bij de dames was Thea van de Velden voor de derde keer op rij de winnares, terwijl bij de heren Joop Raap dit jaar de beste speler was. Beide winnaars kregen de felbegeerde ExCops-pin samen met een fles Port.

 

2019 winnaar

Al met al een zeer geslaagde middag die gezien de opmerkingen van de deelnemers, beslist in 2020 weer op de activiteitenkalender terug moet komen.

{gallery}Bowling-2019-deelnemers{/gallery}