Golftoernooi 2015

GOLFTOERNOOI

Op de driving range konden de gevorderden en beginners wat ballen inslaan en volgens enkele cracks gaat het hen daar altijd beter af als door de baan. Om 10.30 uur startte de eerste flight. In totaal negen flights gingen er van start en omstreeks 16.45 uur meldde zich de laatste flight binnen. De deelnemers moesten zelf hun scorekaarten invullen en dat gaf voor sommigen nog weleens wat problemen. Een deelnemer leverde enthousiast zijn scorekaart in met de vermelding dat hij veel punten had gescoord. Gezien zijn zeer korte golfloopbaan werd daaraan getwijfeld en na bestudering van zijn kaart moest de wedstrijdcommissie het puntenaantal met zes naar beneden bijstellen.

Nadat alle deelnemers waren voorzien van een drankje maakte Jan van der Meulen de uitslag bekend. In totaal werden deze dag tien birdies geslagen waarvan Rens Reizevoort en Vera Houtsma er ieder twee voor hun rekening namen. De neary (het dichtst bij de hole met de eerste slag) was voor Fons Maas. De longest (het verste met de eerste slag) was door de dames geslagen door Vera Houtsma en door de heren door Fons Maas. Als eerste bij de heren was John School geëindigd met 48 punten en als eerste bij de dames was Vera Houtsma geëindigd met 42 punten. Na de prijsuitreiking konden de deelnemers zich te goed doen aan een voortreffelijk koud buffet en een barbecue.

De organisatie (Peter van Agt, Jan van der Meulen en Ronald van Hedel) bedankt de medewerkers van golfclub Haviksoord, personeelsvereniging Politie Oost-Brabant en natuurlijk de deelnemers.