VAREN VAN MAASTRICHT NAAR LUIK

2015-Sluis-Ternaaien

Na elkaar te hebben begroet, kwam om 8.00 uur de bus. Mede vanwege het prachtige weer was iedereen in opperbeste stemming. Begeleider Wil Meijers verwelkomde alle 58 deelnemers waarna chauffeur Theo Scheepers ons vakkundig en veilig naar Maastricht bracht en wij meteen aan boord gingen van de betreffende rondvaartboot. Tijdens de boottocht voorzag men ons van heerlijke vlaai met koffie en thee en vervolgens van een goed verzorgde broodmaaltijd. Het tussentijdse z.g. "schutten" in de schutssluis van Ternaaien was voor velen van ons een nieuwe en aparte ervaring. (Hoogteverschil 15 meter ).

Aangekomen in het mooie historische centrum van Luik werden vervolgens enkele uren gezellig doorgebracht met o.a. winkelen en terrasbezoek. Ter afsluiting hierna reed de bus naar het witte dorp Thorn waar ons een voortreffelijk driegangendiner werd aangeboden in café-restaurant "AOD THOEAR", alsmede een gratis consumptie namens het bestuur.

Meteen hierna terug naar Eindhoven zodat chauffeur Theo zijn busje ook weer op tijd kon afklokken en eenieder tevreden huiswaarts keerde. Al met al een zeer mooie en geslaagde dag.  Aan Wil Meijers hartelijk dank hiervoor.

Loes en Carl Bastian.

KLIK HIER VOOR MEER FOTO'S>>>

DSC 0304